Blogarchief

zondag 27 augustus 2017

Amerongen, een lekker landelijke omgeving

Het was een prachtige laatste zondag van augustus 2017. Het is nu zo mooi hier in onze omgeving! 's Morgens is het soms wat mistig, ligt er dauw op de weilanden, het is later licht en het licht is minder fel dan op hoogzomer dagen. Vandaag was het genieten van de heerlijke temperatuur en veel zon!  


Deze foto's zijn foto's van mijn favoriete plekken hier in Amerongen en omgeving! De heerlijke uiterwaarden bij de rivier waar het zo stil is! De weilanden richting Elst waar we prachtig uitzicht hebben op onze Andrieskerktoren. Rechts zie je de contouren van het schitterende kasteel Amerongen.


 Een andere favoriete plek is de dijk richting Wijk bij Duurstede. Een loeidrukke route voor fietsers, motorrijders en auto's. Maar even van de weg af vind je prachtige natuur! Liefelijke watertjes, volop vogels, prachtige oude bomen en bloeiende wilde bloemen. Hier in deze omgeving wonen maakt ons nog elke dag blij en dankbaar. Omdat we zo houden van het pure van de natuur maar ook omdat het ons zo inspireert om lekker landelijk te leven.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoe het begon

Op een grijze dag in juni 2015 dronk ik koffie met 2 vriendinnen in ons gezellige dorp Amerongen. Daar bij de knusse thema winkel Il Sogno (...

Hoe het begon