Blogarchief

dinsdag 2 mei 2017

Woorden van dank

Tot aan half februari wordt er hard gewerkt, door ons maar ook door onze aannemer Edward van Dijk. Wat zijn er veel mensen die ons geholpen hebben!  Onze lieve ouders die er altijd voor ons zijn en ons met van alles geholpen hebben. Familieleden die kwamen timmeren en helpen schoonmaken. Zoveel mensen uit het dorp die belangstelling en interesse hadden. Lieve vriendinnen en vrienden die kwamen verven in hun vrije tijd en ons bemoedigde als we het nodig hadden. De lieve vriendin die de linnen gordijnen voor ons maakte. Allemaal heel veel dank daarvoor!


De restauratie en verbouwing van In de spreeuwpot is een heel bijzonder traject geworden samen met heel veel bijzonder aardige en goede vakmensen.  Zeer speciale en grote dank is er voor onze aannemer Edward van Dijk met wie we zo fijn hebben samengewerkt! Er is een bijzondere band ontstaan door hoe we beiden in het leven staan en hoe we met elkaar konden overleggen en tot oplossingen kwamen.  Het is onvoorstelbaar hoe Edward de ideeen en gedachten in ons hoofd over de restauratie en verbouwing heeft weten om te zetten naar het prachtige eindresultaat.  Zijn grote betrokkenheid en vakmanschap hebben het huis zo een enorme kwaliteit en warmte voor de toekomst gegeven. Edward kiest zorgvuldig de beste vakmensen om mee samen te werken. De manier waarop Edward respectvol, vol interesse is naar iedereen die voor hem komt werken (en hij zet de lekkerste koffie) maakte dat er een bijzondere sfeer en samenwerking was in elke fase in de bouw. Wij zijn hem en iedereen die met hem samenwerkte heel erg dankbaar!

Aannemer Edward van Dijk, klassiek en monumentaal wonen 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoe het begon

Op een grijze dag in juni 2015 dronk ik koffie met 2 vriendinnen in ons gezellige dorp Amerongen. Daar bij de knusse thema winkel Il Sogno (...

Hoe het begon